وارد ویندوز بشید و بایوس آخرین که در تاپیک بایوس های گیگابایت هست رو بزنید . ترکیب رم ها رو همانطور که گفتم در هر دو طرف روی اسلات های همرنگ بگذارید .
سلام
سیستم داشت مثل ادم کار میکرد اشتباه کردم خواستم خواستم با نرم افزار خود گیگابایت مقداری اورکلاک کنم و فرکانس و بالا ببرم که مشکلات شروع شد .
هم بایوس و دوباره ریختم هم ویندوز و عوض کردم وقتی وارد ویندوز میشم مشکلی نیست اما درایور ها رو که میریزم باید چندبار ریستارت کنم که مثلا دفعه 3 یا 4 سیستم دیگه بوت نمیشه و روی کد a9 و. ae قفل میشه نه دیگه الان وارد بایوس میشه نه ویندوز این بار چندمه احساس خودم میگه ایراد از بایوس هست نه دست بهش زدم نه چیزی حتی دیفالتشم کردم کمک کنید لطفا
Sent from my HUAWEI MT7-TL10 using Tapatalk
CPU: intel Core i7 5820K
RAM: G.Skill 16G bass 3000 cl 15
VGA: Msi Gforce GTX580 Lightining
MAIN: Giga x99 ud5 wifi
|
وارد ویندوز بشید و بایوس آخرین که در تاپیک بایوس های گیگابایت هست رو بزنید . ترکیب رم ها رو همانطور که گفتم در هر دو طرف روی اسلات های همرنگ بگذارید .
باز اگر مشکل باقی بود . بایوس رو برگردونید به نسخه F9
http://download.gigabyte.cn/FileList...d5-wifi_f9.zip
استاد ببخشید اون تایپیک و پیدا نکردم که لینک گزاشته بودید نحوه اپدیت و نصب بایوس x99 اگه میشه دوباره بدید ممنون میشم
با @bios تحت ویندوز اپدیت کنید .
[مادربرد گیگابایت]اپدیت آسان و بدون دردسر بایوس گیگابایت QFlash Plus
مشکل اینجاست حالا نمیره تو ویندوز بالا خدمتتون عرض کردم
|
لینک رو بالا اضافه کردم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط alireza.kish برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
alireza.kish (03-09-15)
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط alireza.kish برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از راه گزینه های پیشفرض نرم افزار گیگابایت استفاده کردید(خودش چندتا گزینه از پیش آماده شده فرکانسی داره) و یا خودتون از طریق قسمت aDVANCED گزینه ها رو تغییر دادید؟
میشه بفرمایید تا چه فرکانسی و با چه ولتازی اورکلاک کردید که بعدش روی A9 گیر میکرد؟
فرکانس core؟
فرکانس کش؟
ولتاژ Core؟
ولتاژ cpu input یا VCCIN؟
ولتاژ کش؟
قبلا هم خدمتتون گفتم که وقتی A9 گیر میکنه یعنی ناپایداری وجود داره و مشکلی از خود بایوس و یا دیگر قطعات نیست بلکه تنظیمات اورکلاکینگِ ست شده برای پردازنده بالا بوده
نکته بعدی
برخی مادربوردهای x99 اعم از ایسوس و گیگابایت و msi بعضی وقتها نسبت به DEVICE های حافظه usb حساس هستن و بهتره اگه فلش یا هارد اکسترنال به سیستم وصله جداش کنین و دوباره امتحان کنین
AMD>INTEL (03-09-15)
فرجام جان داداش باید خدمتت عرض کنم از تنظیمات خود پیش فرض که چند تا گزینه داشت استفاده کردم تازه گزاشتم روی 3.8 هرتز زیادم بالا نبردم به ADVANCE هم اصلا دست نزدم همچنین بایوس هیچ تغییر فرکانسی ندادم تعجب خودم هم همینه قبلا این گزینه های پیش فرض رو خود گیگا مگه تست نمیکنه که این بلا سر ما نیاد بنابر این مقادیری که مد نظر شما هستش و باید به نرم افزار مراجعه کنید ببینید روی 3.8 هرتز چه مقداری ست کردهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط farjam1990 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در مورد دیوایسهای حافظه با شما موافقم وقتی سیستم و روشن میکردم 2تا هارد اکسترنال دارم که در واقع حرکتها و صداهایی میدادند که عجیب بود واسم روی سیستم قبلی اینجوری نمیشدند و جالب اینجاست که قبل اینکه شما بگید خودم حس کردم و جداشون کردم اما همچنان مشکل پابرجا بود !!!!!
در موردA9 که فرمودید جواب تو حرف خودتون هست اورکلاک از کجا ست میشه؟ بایوس دیگه !!!! وقتی من بایوس و عوض کردم بعد از اورکلاک حتی رفتم توی بایوس LOAD DEFULT Profile هم زدم و باز مشکل اورکلاک پابرجاست پس باید مشکل از بایوس باشه که بر نمیگرده تو حالت DEFULT وگرنه ریست کردن X99 روش دیگه ای داشته باشه!!!!!شما استاد بنده هستید و حس خودم میگه این مشکلات از آپدیت بایوس هستش بقول یکی از دوستام ما ایرانیها عاشق آپدیت هستیم با اینکه اصلا نیاز نیست وقتی سیستم داره بدون ایراد کار میکنه آپدیتش کرد جز درایور گرافیک منتظر شنیدن راهنمایی شما هستم بازم ممنون
alireza.kish (03-09-15)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks